Syksyinen iltapäivä Ojutjärvellä



 






Perhepartiokausi starttasi Ojutjärvellä aurinkoisena syyssunnuntaina. Lämpöisen loppukesän jäljiltä viilennyt sää yllätti kylmyydellään, ja välillä ripisi vettäkin.

Ohjelmassa oli lätynpaistoa, kiehisten tekoa, melontaa, erilaisia pihapelejä ja ensiaputaitojen harjoittelua. Väkeä oli koolla pitkälti yli 30, aina taaperosta mummoon. Perhepartiota parhaimmillaan siis!



Meneillään olevan Muistiviikon merkeissä tutustuimme muutamaan mummoon ja annoimme luonnon ja lasten läsnäolon helliä muistamattomiksi käyneitä mieliä. Vauhtiakin piisasi: Pihamaalla viuhui krokettipalloja, puukkoja ja kirveitä, ja ilmassa frisbeitä. Laiturilta lähti ärhäkästi sukeltelemaan virvelin siimojen päissä liuta uistimia. (Hurjan kuuloisista aktiviteeteista huolimatta ei mitään onneksi sattunut. Ei, vaikka partiokerran teemana olikin ensiapu.) Pikkukalastelijat joutuivat lopulta tosin nöyrtymään: Ei tullut kalaa, joten oli mentävä suoraan jälkiruokalättyihin.




Päivä oli mukava, iloinen ja syksyinen. Mukana oli uusia kasvoja ja vanhoja tuttuja. On mukava huomata, että Perhepartio on vuodessa löytänyt paikkansa Kauhavalla ja perheet löytävät tarjoamamme toiminnan! Sateenkaarikin kaartui loppuillasta värikkään ryhmämme päälle kauniisti.




Kommentit